mature-couple-hiking.jpeg
images/WEC_Zhs.jpg

Wond Expertise Centrum Ziekenhuis

images/WEC_th.jpg

Wond Expertise Centrum Thuiszorg

images/Wond_thuiszorg.jpg

Wondzorg Thuiszorg

images/Patienten_verhalen.jpg

Patiëntenverhalen

images/Leveranciers.jpg

Leveranciers

images/Gecompliceerde_wonden.jpg

Gecompliceerde wonden

images/01_burn.jpg

Brandwonden centra

images/banners/huid_en_oedeem.jpg

Huid- en oedeemtherapie

Zoeken

plg_search_djcatalog2
Search SEO Glossary
Zoeken - Categorieën
Zoeken - Contactpersonen
Zoeken - Inhoud
Zoeken - Nieuwsfeeds
Zoeken - Tags

Advertenties

NTVW.jpeg

wondverzorging.nl

banner wondverzorging

Informatie

Saffier creatieve communicatie heeft speciale doelgroepen in de gezondheidszorg. Wij houden ons bezig met wondzorg en huidtherapie. Wij luisteren  naar wondbehandelaars en huidtherapeuten die met ons willen communiceren. Saffier creatieve communicatie geeft voor deze doelgroepen tijdschriften uit, verzorgt bijeenkomsten en houdt iedereen op de hoogte door eigen nieuwsbrieven. Heeft talrijke eigen informatieve sites. Door deze expertise kunnen wij deze site ontwikkelen voor wondpatiënten en zijn dan in staat de patiënten veel informatie te geven over gecompliceerde wonden die moeilijk zijn te genezen.
De site zal nog verder door ontwikkeld worden.

Wilt u reageren of heeft u informatie die van belang is voor deze site stuur dan uw email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Redactie: Saffier creatieve communicatie, Amersfoort - www.studiosaffier.nl - 033-2453208

 

Waar ook de behandeling plaats vindt, als patiënt bent u natuurlijk niet blij als u een gecompliceerde wond hebt. Bij een gecompliceerde wond heeft u meestal helaas pijn, ziet het er vies uit en is er een indringende geur waardoor u zich misschien voor gaat schamen. Dit betekent minder contacten met kennissen en familieleden, minder bezoek waardoor u zich nog meer terugtrekt. En dat zou niet nodig zijn.

Behandelaars onderschatten dit niet en weten hoe belangrijk zij bij het behandelen voor u kunnen zijn en hoe zij door goede zorg aan u de kwaliteit van leven voor u kunnen verbeteren. Door het direct te herkennen worden snel deze zaken verholpen en kan er emotionele en psychische ondersteuning plaats vinden en voor u het juiste verband worden gekozen.

Pijn
Gecompliceerde wonden kunnen buitengewoon pijnlijk zijn en leidt vaak ook nog eens tot een langzamere genezing. En het gaat niet alleen maar om de dagelijkse pijn. Vaak doet de behandeling pijn en soms hebt u al pijn voordat de behandeling zelfs maar begint.
Behandelaars begrijpen dat. Het beheersen en verminderen van pijn is belangrijk voor uw genezing Vandaar gesprekken en het juist beoordelen van de pijn en pijnstilling belangrijk onderdeel is bij de behandeling van uw wonden.

Financiële gevolgen
De kosten van verband en behandeling zijn voor mensen eigenlijk onbetaalbaar, vooral voor mensen met een vast inkomen en pensioen. Gelukkig hebben we in Nederland de basisverzekering en worden de kosten van een gecompliceerde wond vergoed. Gelukkig maar, want met de pijn en de emotionele stress zou het niet verkrijgen van de meest geschikte wondbehandeling de genezing vertragen.
Het beste is daarom de behandelingsopties te bespreken met uw behandelaar zodat u de impact van de behandeling op de genezingstijd kunt begrijpen.

Een teambenadering
Sommige wonden vereisen specialistische zorg met meer dan één type behandelaar.
Voor een diabetische ulcus kan bijvoorbeeld de inbreng van een gespecialiseerde arts of huisarts nodig zijn, evenals een wonddeskundige voor wondverzorging, een podotherapeut of diabetes-begeleider. Behandelaars in de gezondheidszorg werken vaak strikt samen met elkaar om uw wond te begeleiden

Door duidelijk en betrouwbaar advies te geven, samen met u als patiënt kunt u missachien weer snel genezen van uw gecompliceerde wond.

Heeft u angst en stress bij gecompliceerde wonden?

08 sept 2020 Actueel

Waar ook de behandeling plaats vindt, als patiënt bent u natuurlijk niet blij als u een gecompliceerde wond hebt. Bij een gecompliceerde wond heeft u meestal...

SIte: www.wondverzorging.nl toegevoegd bij Saffier

09 mei 2020 Actueel

De site www.wondverzorging.nl bestaat al meer dan 15 jaar en had in zijn hoogtij dagen gemiddeld 10.000 bezoekers per maand. Sinds kort is deze site in bezit...

Heeft u moeite met het contact met uw zorgverlener?

14 dec 2019 Onderzoek

Door: Ton Lassing, redacteur Nederlands Tijdschrift Voor Wondzorg Violet Petit-Steeghs is onderzoeker aan de Vrije Universiteit Amsterdam en wil promoveren....