Rubrieken

Icare

Rubriek: Icare verpleging en verzorging Toon intro
Gemaakt door: Redactie Saffier

Diversiteit wonden

Complexe of chronische wonden vereisen een professionele wondbehandeling. Wondspecialisten van Icare kunnen samen met u, uw behandelaar(s) en eventueel het wijkteam deze wondbehandeling inzetten. Of het nu gaat om een doorligplek, een open been, een operatiewond met complicaties of een wond ten gevolge van (de behandeling) van kanker, wij kunnen de zorg en aandacht geven die nodig is. Nauwe samenwerking met uw specialist of huisarts zal zich richten op het bevorderen van wondgenezing en/of het verminderen van pijn en ongemakken.

Onze wondspecialisten

Binnen onze organisatie zijn ervaren verpleegkundig specialisten, wondconsulenten en wondverpleegkundigen werkzaam op de hoogte zijn van de meest actuele kennis en ontwikkelingen op het gebied van wondzorg. Allen hebben een uitgebreid netwerk opgebouwd bij huisartsen, specialisten in ziekenhuizen en andere disciplines. Daarnaast besteden wondspecialisten veel tijd aan het verhogen van de kennis en vaardigheden van medewerkers binnen alle teams in de organisatie.

Benieuwd wat specialistische wondzorg oplevert? Klik hier om een artikel te lezen.

Werkwijze zorgverlening

U kunt rechtstreeks of via uw huisarts contact met ons opnemen. Na aanmelding zal de wondspecialist binnen 48 uur contact met u opnemen voor het vastleggen van een huisbezoek. Samen met u wordt een behandelplan op maat gemaakt voor de behandeling voor uw wond. Het behandelplan zal structureel (minimaal iedere twee weken) geëvalueerd worden. Wondspecialisten werken nauw samen met uw huisarts, specialisten, wijkteam en andere zorgverleners. Door deze multidisciplinaire samenwerking en frequente evaluatie streven wij naar een verbetering van uw kwaliteit van leven en zorg.

Meer informatie?

Bel met Icare Zorgcentrale, telefoonnummer 0900 88 33 (24 uur p.d., 7 dagen per week bereikbaar).

Locatie

Henri Nouwenstraat 18, 3863 HV, Nijkerk

Telefoon: 0900 88 33
Mobiel: 5.466585
Website: www.icare.nl/verpleging_en_verzorging/thuiszorg/gespecialiseerd_verpleegkundigen/wondzorg.aspx?normaal

Neem contact op over deze publicatie