Rubrieken

TSN

Rubriek: TSN Toon intro
Gemaakt door: Redactie Saffier

Wat doet de wijkverpleegkundige
De wijkverpleegkundige komt bij u thuis om de wond te behandelen en het genezingsproces in de gaten te houden. Hij/zij geeft informatie over het ontstaan en de verzorging van de wond maar ook over  bewegen, voeding, huidverzorging en andere zaken die helpen de wond sneller te laten genezen en een nieuwe wond te voorkomen.

We maken gebruik van behandelmethodes die u zo min mogelijk belasten en hebben regelmatig overleg met uw arts over de voortgang. Hoe vaak de wijkverpleegkundige bij u langskomt om uw wond te verzorgen hangt af van de behandeling en wordt met u overlegd.

Soms is een wond zo ernstig dat u speciale wondzorg nodig heeft. Dan kunt u een beroep doen op een wondverpleegkundige van TSN. De wondverpleegkundige is speciaal opgeleid in de behandeling en zorg voor wonden en kan de wijkverpleegkundige bij u in de buurt ondersteunen in de wondzorg die u nodig heeft.

Verwijzing en behandeling
Om wondzorg te kunnen ontvangen heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of behandelend specialist in het ziekenhuis. Na een persoonlijke kennismaking en intake bij u thuis, maken wij samen met uw arts een behandelplan dat past bij uw (thuis)situatie.

Meer weten en aanmelden
Wilt u meer weten over wondzorg? Neem dan contact met ons op via 0900 8615.

Locatie

Dokter Stolteweg 60-6, 8025 AZ, Zwolle

Telefoon: 0546 486 440
Website: www.tsn-thuiszorg.nl/zorg-nodig/Wondzorg/

Neem contact op over deze publicatie